B.R.I. International '62 a fost infiintata in anul 2001 ca urmare a cererii mari existente pe piata romaneasca. Ne-am propus sa devenim lideri Firma noastra comercializeaza o gama larga de rulmenti ce poate fi vizualizata în catalogul paginii web. Produsele pe care le comercializam corespund cerintelor impuse.

Am incercat sa facem din acest site un instrument cat mai util si mai usor de folosit. In cazul in care optati pentru o cerere de pret online, puteti fi sigur ca veti primi un raspuns in cel mai scurt timp, aceste cereri fiind monitorizate in timp real, tocmai pentru a fi cat mai prompti. Firma noastra reprezinta gama rulmentilor de calitate. Preturile noastre sunt foarte favorabile, în raport cu calitatea lor.

În cazul în care ne trimiteti lista rulmentilor folositi de dvs., imediat va trimitem oferta noastra de pret. Piata rulmentilor a devenit foarte complexa si din ce in ce mai competitiva. Numarul celor care propun afaceri cu rulmenti este din ce in ce mai mare.


Str. Ceahlau, nr.25, sector 6, Bucuresti
Tel:
004 021 311 26 65
0744 965 921
E-mail:
office@bri-rulmenti.ro
Copyright © 2006 BRI International. Toate dreptuile rezervate.
Web design: DEZIBEL MEDIA | Web hosting: WEB HOTEL
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: rulmenti, rulmenti radiali, rulmenti axiali, rulmenti cu bile, rulmenti oscilanti, rulmenti cu role, bucse si simeringuri pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.